2009. március 29., vasárnap

Golf

Kinek mit jelent ez a szó: GOLF!!! Biztosan mindannyiunkban megindít valamit, de főleg a Szerdahelyiekben. Tegnap kezdték meg az ülőalkalmatosságok kipakolását a placcra és a nyitás előtti nagytakarítást. Azt hiszem, hogy mindenféle túlzás nélkül állíthatom, hogy az idei szezon első vendége én magam voltam. Laci bácsi és a főnök úr már reggel fél tizenegykor belém diktáltak egy konyakot. Persze mondanom sem kell, hogy nem nagyon tiltakoztam ellene.
Tehát a Golf! Úgy néz ki a dolog, hogy lassan kinyitnak és újra élvezhetjük a nyarat a természet vadító zöldjében a kezünkben a korsónkkal, ami telis tele van habos, sárga maláta-lével. Ezt akarom már. Akarom, hogy ez az idő már eljöjjön és nyugalomban élvezhessem a napsütést.
Azt a belső információt kaptam, hogy már jövő hét végén megnyitják a kaput az érdeklődők előtt és lehet píszelni :)
Remélem, hogy idén is lesznek pontosan olyan - vagy még sokkal jobb és szebb - élményeink, mint amilyenek a tavalyi szezonban voltak.
Most pedig lássunk pár képet a golfos estékről és nappalokról, boldogságról és szeretetről, na meg persze a hatalmas sörözésekről:Az a baj, hogy azt hittem, van több kép, de sajnos tévedtem. Majd pótolom ezzel a nyárral :D

2 megjegyzés:

Kitti írta...

Megtaláltalak.Megint.
Ha ez számít,engem idén nyáron sem rázol le.:)

Sandi írta...

Akkor kénytelen leszel velem inni :D