2010. március 6., szombat

Stilo nouvo!

Megnéztem David Duchovny főszereplésével a Kaliforgia (Californikation) című filmsorozat első két ávadját és megfogott benne a főhős karaktere. Ennek apropóján úgy döntöttem, hogy indítok egy új blogot, mely a Felbaszódva címet viseli (www.felbaszodva.blogspot.com) és a saját betegségeimet írom le ott. Persze nem ilyen visszafogottan, mint a Szakadatlan-on, hanem minden határt átszakítva, néha embereket megbántva, de rájöttem, hogy nem akarok azzal törődni, hogy ki mit gondol. A blog jelmondata lehetne a sokak által ismert és elégszer halott "Mindenkihaljonmeg" frázis, de kissé elkoptatottnak tartom. Majd ott ki is fejtem, hogy miért! 
Az a furcsa, hogy néhány évvel ezelőtt eszméltelenül ellene voltam a blogolásnak, most pedig kettő van. Az emberek és az idők is változnak. Ja, amúgy az új blog zártkörű, aki olvasni szeretné, kérnie kell, persze a jogot fenntartom magamnak, hogy nem kell mindenkinek megengednem. Hogy miért? Mert megtehetem, basszátok meg! :)
Visszatérve a filmre/sorozatra: akinek nem is rémlik, hogy mi lehet ez, az hamarjában lessen csak utána, mert lehet, hogy neki is felpattannak rég leragadt szemhéjai és máshogy tekint majd a világra, mint eddig! Na csáá!

Alig várom már, hogy legyen magyar szinkronnal is:

8 megjegyzés:

Dániel írta...

Nagyon díjazom ezt az új blogot, mindent bele!

Dániel írta...

kérhetek egy meghívót?

Zizzke... írta...

Nem csak meghívásos dühöngőblogot kéne üzemeltetned..., jobb lenne egy egész fórum. Mondjuk: baromiraidegbetegvagyok.blogpost.com

Sandi írta...

Lehet, hogy igazad van!

Rika írta...

Szociopataknak all a vilag!!!;)

cho írta...

ááá, és most már a 3.évad utsó részeit nézted meg magyarul?:) énis kapook?:)

Sandi írta...

www.filmekaneten.blogspot.com

cho írta...

hehehe...a californicationt igen már akkor láttam mikor kijött angolul:) meghivora gondoltam:)