2011. február 19., szombat

Nagy kérdések

Csütörtökön egy roppant érdekes könyvbemutatón vettem részt... most mindenki azt várná, hogy majd azt ecsetelem, hogy milyen könyv, meg kik mutatták be stb., de nem. Mivel "érdekfeszítő" volt, sok dolog megfordult a fejemben, főleg, mikor politikai témába torkollott az irodalminak induló laza kis csevegés. Ezen morfondíroztam:
- Ha egy nőgyógyász sétál az utcán és találkozik a páciensével, akinek mélyen az arcába néz, vajon mit lát?
Néhány ember megkérdezése után sem jutottam előbbre a megfejtéssel, mert a vélemények szinte fele-fele arányban megoszlanak. Egyikük azt mondja, semmit; viszont van aki nemes egyszerűséggel így válaszol: pinát! 
- De vajon hány vaginát képes megjegyezni egy ember - estünkben egy férfi, történetesen egy nőgyógyász - az élete folyamán? Vagy egyáltalán nem memorizál egyet sem, mert megtanult elvonatkoztatni? Talán tanítják az egyetemen nekik? Lehet olyan tantárgy, hogy "Vaginális emlékezetvesztés"? És végül: Vajon kefélnek a nőgyógyászok otthon, nem lehet még elegük a pinából?

De felmerültek olyan tézisek is, amikor mégis létesül nőiorvos és neje között szexuális, konkrétan orális aktus. Amikor a férfi elégíti ki az asszonyt... vagyis csak elégítené, mert felfedez - teszem azt - egy apró csomót a kisajkak egyikén. Talán azonnal meg is vizsgálja????

Na ki ad nekem ezekre a kérdésekre választ? Talán el kéne mennem egy nőgyógyászhoz... bár elég fura lenne! :)

Nincsenek megjegyzések: