2011. július 29., péntek

Vegyétek!!!

A Pokoli szimfóniák megvásárolható a Molnár Könyvesbolt üzleteiben DUNASZERDAHELYEN (Galántai út /Hypernova/; tel.:  0908/865855), SOMORJÁN (Fő út /VÚB mellett/ 62; tel.:  0918/972229) és GALÁNTÁN (Hlavná 918/2 /UNIVERZÁL/; tel.:  0908/564063)! Keressétek!!!

4 megjegyzés:

Bonny írta...

Nekem már megvan :P

Sandi írta...

Gratulálok, remélem elolvastad és tetszett! Én is olvasnék, mégpedig a véleményedet a könyvről ;)

Bonny írta...

Nagyon tetszett a könyv, bár először kétkedve kezdtem el olvasni: számomra nem fért össze, hogyan képes négy különálló történet úgy megférni egymás mellett, hogy mind a stílus, mind átfedések stimmeljenek. Kellemesen csalódtam, az összes történet valamilyen szinten tetszett, persze kedvenc itt is akadt: az egyik a Doktorok, a másik pedig az Ördög kommentjei és megjegyzései. Először amikor a tartalomjegyzéket láttam, azt gyanítottam, hogy amit a novellák lezárása nem ad majd meg, azt meg az Interferno megadja, de ebben is kellemesen csalódtam. A befejezés mindenhol jó volt, simán el tudtam képzelni, hogy az Ördög egyik helyről a másikra vándorol, majd átél és mesél. Az egyik irománnyal azonban nem voltam kibékülve, valahogy nem illett nekem a képbe, de ezt nem emelném ki.
Biztos vagyok benne, hogy még párszor el fogom olvasni. Ennyi lenne röviden, tömören.

Sandi írta...

Örülök, hogy ennyire tetszett a könyv és ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de bevallom, teljesen elfelejtettem :)
Ha pedig érdekel, mindenképpen tervezzük a folytatást, jövőre el is készül, mert úgy gondoltuk, hogy ha már egyszer péntek tizenhárom a bemutató napja, akkor legyen ismét ezen a napon, de fejeljük meg még az évszámmal is - 2013 ;)