2009. április 25., szombat

Egy picike pornográfia, erotika, vagy kinek hogyan tetszik...

Egyetlen éjszaka meséi

A lány kicsit megijedt, mert a fiú állta a tekintetét és ez még nem fordult elő vele sosem. Nem tudta mire vélni a dolgot, nem tudta, mit kezdjen a helyzettel. Le volt döbbenve teljesen. A fiú észrevette ezt a zavart és már tudta is, hogy nyert ügye van. A lány szemei egyet sugalltak számára: „Gyere és basszál meg, tégy a magadévá!” Teljesen mindegy, hogy hányféleképpen írjuk le, a lényeg egy volt: Akarta a fiút. Teljes valójában kívánta. Meg akarta érinteni a testét, magán akarta érezni a száját, a lihegését. A saját szájában akarta érezni a farkát és a spermájának az ízét. Ezek a gondolatok hálózták be az agyát és nem tudott szabadulni tőlük. A fiú fejében is hasonló dolgok játszódtak le. Egyáltalán nem volt esete a lány, de azok a mélyen ülő szúrós szemek teljesen a hatalmukba kerítették és nem engedték szabadulni. Egyre csak az járt a fejében, hogy mennyire szívesen belekóstolna a lány nedves puncijába és milyen élvezettel nyalná, ha tehetné. Eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne a szájában ereszteni izzó magvait. Ilyen és még rengeteg ehhez hasonló gondolat járt a fejében, míg azt az igéző szempárt kutatta.

Már több mint egy hét telt el a találkozásuk óta, de még mindig eszébe jutott a szúrós szemű démon. Egy alkalommal, amikor hazafelé sétált éjszaka a gondolataiba merülve, megállt mellette egy autó. A lány volt az.

- Beszállsz? - kérdezte a lehúzott ablakon keresztül.

- Be - felelt a fiú és már el is nyújtózott az anyósülésen.

Az autó lassan elindult és ők csak ültek egymás mellett csendben az utat figyelve.

- Kefélünk? - törte meg végül a csendet a lány.

- Felőlem - vetette oda egykedvűen a fiú és száguldottak is tovább.

Számára ismeretlen utakon jártak egy ismeretlen hely felé közeledve, de úgy tűnt, a lány tudja, hogy hova mennek. Már fél óra is eltelt, mikor végre leállította a motort.

- Megérkeztünk - mondta és kiszállt a kocsiból.

A fiú követte a példáját és a kocsi orrához baktatott, majd megállt a lány előtt. Óvatosan felhelyezte a testét az autó elejére, majd lassan lehúzta róla a nadrágot. A bugyit még hagyta, hogy ezzel is fokozza az izgalmat és a feszültséget. Ahogy gyengéden megérintette az ujjaival a punciját, a lány egész testében beleremegett. Száját vad sóhaj hagyta el, ami arra engedett következtetni, hogy innen már nincs visszaút, de ezt már amúgy sem akarta egyikük sem. Kívánták egymást.

A fiú egyre hevesebben simogatta a lány szeméremajkait a finom anyagon keresztül, aki már hátradőlve élvezte a kéjt, melyet ezek az érintések okoztak a számára. Mikor már a bugyi is teljesen átnedvesedett, a fiú attól is megszabadította a kocsi elején vonagló démonikus lényt és lehajolt, hogy megízlelje a nedvet, mely megannyi férfi eszét el tudja venni. Először csak lassú nyelvcsapásokkal érintette, majd egyre hevesebbekkel. A lány ajkáról apró sikolyok törtek fel, melyek azt voltak hivatottak jelezni, hogy élvezi a kényeztetést. Amilyen ütemben erősödtek ezek a hangok, pontosan olyan ütemben szabadult meg a felső testét burkoló ruhadaraboktól. Nem telt bele sok idő és már semmi sem takarta gyönyörű dús kebleit, melyeket a gyönyörtől egyre intenzívebben markolászott. A fiú egyre csak nyalta a lány csiklóját és már alig bírt magával. Előhalászta a nadrágból a farkát és játszadozni kezdett vele. A lány, ahogy észrevette ezt, abban a pillanatban leugrott az autóról. Eszméletlenül kívánatos volt a holdfényben, ahogy az ezüst csillogás a bőréhez ért. Bárkit levett volna a lábáról.

Közben helyet cserélt a fiúval és gyengéden az autóra lökte. Lehámozta róla a nadrágot és szinte ész nélkül vette a szájába az ég felé meredő hímtagot. Úgy járt a nyelve, mint egy forgószél és olyan szívóereje volt a szájának, mint egy örvénynek, mely a tengeren könnyű szerrel ránt le hajókat a víz mélyére. Most a fiúnak jutott a nyögdécselő szerepe. A lány fiatal kora ellenére nagyon tapasztaltnak tűnt, érződött a technikáján, hogy volt már dolga néhány pasival. A fiú az egekben érezte magát, olybá tűnt számára, mintha repülne. A lány a hetedik mennyországba repítette őt és úgy érezte, hogy ennél nem létezik jobb dolog a világon, bárki bármit is mondjon. Szeretett volna felállni és hanyatt dönteni a lányt, de még várt. Ki akarta élvezni az orális gyönyör minden momentumát. Közben lassan lehámozta magáról a pólóját, hogy szabaddá tegye a testét teljesen. Hagyta még kényeztetni magát néhány percig, majd amikor úgy tűnt, hogy partnere fárad, elnyomta magától, felállt és lefektette maga elé. Az ujjaival finoman ellenőrizte, hogy elég nedves e még a vágat, és amikor érezte, hogy nedvesebb, mint ennek előtte, akkor óvatosan beléhatolt. A lány felnyögött a gyönyörtől és felsikoltott, ahányszor csak belemélyedt a vértől duzzadó fallosz. A fiú egyre gyorsabban mozgott és egyre erőteljesebben ostromolta a lány nedvességtől tocsogó punciját. Közben a dús kebleket markolászta, melyek méreteik ellenére kőkeményen álltak felfelé, mint a Mount Everest csúcsa. Szájába vette őket egyenként, majd gyengéden megharapta az egyik bimbót. Ekkor a lány egy hatalmasat sikított, majd a teste rázkódni kezdett, mintha rossz szellem szállta volna meg.

A fiú melegséget érzett az ágyékánál és meg volt róla győződve, hogy ez a hő nem tőle származik. A lány ismét sikongatni kezdett, ahogy a hímvessző átjárta és egyre csak hangosabb lett, végül, mikor már nem bírta, ellökte magától a fiút, térdre ereszkedett és teljes erejéből szopni kezdte. A fiú már alig állt a lábán és kénytelen volt hanyatt vágni magát a nedves fűben. Ez azonban a lányt egy cseppet sem zavarta, sőt. Fölé hajolt és még nagyobb intenzitással vetette rá magát a nedves farokra. Nem kellett soká dolgoznia rajta, mert a fiú néhány perc után így szólt:

- Most - csak ennyit mondott. Ebben a pillanatban a lány száját teljesen elárasztotta a meleg sperma és úgy nyelte a fehér magvakat, hogy öröm volt nézni. Néhány pillanat múlva már egymás mellett feküdtek a fűben úgy, ahogy a világra jöttek.

- Semmi csók, csak egy tánc - szólt a fiú, de a lány nem értette.





7 megjegyzés:

kittiiii írta...

és mindezt sms-ben?:)
A kéép igen nagy stíl amúgy.:)

Sandi írta...

Ja, 40 sms és durván 6400 karakter, de ezt most nem tudom pontosan :)

Sandi írta...

Pontosan 6140 helyekkel együtt, azok nélkül pedig 5037. Csak azért, hogy pontosan legyünk :)

kittiiii írta...

Köszönöm a pontos adatokat.:)így már minden sokkal jobb.:)

Sandi írta...

Azt elhiszem! :)

Edmár Béla írta...

telenovella... :)
viszont szerintem giccses, de tudod, hogy mennyira vagyok irodalomértő. és tényleg fogalmazhattál volna csúnyábban, voltak részek ahol elfért volna és voltak részek ahol kimondottan hiányoltam...
de csakigytovább. kell a pornó a népnek. csak drasztikusabban.
félúton eszembe jutott, hogy előbányászom a sajátomat, oszt úgy döntötem, hagyom még érni egy darabig. egy év málva...
sértésnek ne vadd, de ha jól emlékszem akkor at te pornód ahhoz képest "pocsaszicsko". :)
meg az is garantált, hogy te leszel az egyetlen aki elolvasa(az eredetit). :)

Sandi írta...

Akkor lehet, hogy én is előbányászom az egyik réges-régit és átnézem kicsit... lehet, hogy fel is rakom majd, ha érdemesnek tartom arra :P