2015. április 20., hétfő

Anjouk először

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy művtöri-tanárnőnk (vagy valami ilyesmit tanított). Annyi maradt meg belőle, hogy amikor az Anjouk-ról tanultunk, ő mindig úgy ejtette, ahogy írjuk, tehát nem "anzsuk"-at mondott. Jelzem, mindez már az egyetemen történt, tehát nem alapsulis gyerekeknek magyarázta a tananyagot. Az pedig sosem derült ki, hogy vajon ő volt a debil, vagy minket nézett annak?
    A sztori azonban csak annyiból lényeges, hogy nemrégiben Bíró Szabolcs barátunknak megjelent az Anjouk című regénysorozat első darabja, melynek dunaszerdahelyi díszbemutatója múlt pénteken este zajlott a Vermes-villában. 




A szerzőt Stefkovics Patasi Ági kérdezte, a több mint negyven fős (!) közönség pedig hallgatta. Ami persze ritkaság, hiszen a környéken megrendezésre kerülő könyvbemutatókon nem nagyon fordul meg ennyi érdeklődő. 



Na, szóval bemutatták, meg is lehet már venni, amit mindenkinek ajánlok, esetleg innen
Az est végén a Csallóközi Anjou Károly Bandérium tartott harci bemutatót, amit a közönség is nagyon díjazott.







Persze a könyvbemutató után kicsit beszélgettünk is, erről már nem készültek képek, de van itt még néhány felvétel az estről. Persze nem vagyon én egy profi fotós, de azért megpróbáltam dokumentálni az eseményt és lekapni a profi fényképészt is :)

Valaki mindig figyel, avagy az Anjouk és a Star Wars :)
A fényképész is lehet sokrétű
Pihen a fotós








Nincsenek megjegyzések: