2009. június 7., vasárnap

Közkívánat


Jelen esetben kijelenthetem, hogy a Mó egyes egyedül saját maga alkotja a közt és azért, hogy neki eleget tegyek, mest azon nyomban felteszek ide egy levelet, amit Libaszabadi György Béla írt a családjának pár évvel ezelőtt.

Csókollak édesszájú galambom!

Mi újság van nálatok odalenn a mélyben? Sokat nevetgéltek? Nincs semmi gond? Nem szenvedsz hiányt semmiben? Mert ha igen, csak szólj, és én azonnal intézkedem. Szólhatok az érdekedben, van egy – két befolyásos ismerősöm odalent. Semmi gond nem lesz, csak érezd jól magad. A gyerekek jól vannak. Minden rendben. Anyuka üdvözöl és üzeni, hogy nem akart tenni ellened soha semmit és már az összes tettét megbánta. Most is a börtönben van még. A gyerekekkel minden hónapban meglátogatjuk, legalább egyszer. A kicsi fél tőle egy picit, mert anyuka mindig vicsorog ha meglátja, de szerintem csak grimaszolni akar neki, hogy megnevettesse, csakhogy nem tudja hogyan kell. Apuka még mindig hajtja a fiatal lányokat, de senki nem akar lefeküdni vele. Azt mondják, nincs az öregben spiritusz. Pedig ha tudnák, hogy az apuka tyúkjai már járni sem tudnak a sok … na de ezt most hagyjuk. Bodri kutyánk is jól van, persze még mindig hajszolja a tyúkokat a kertben. Minden nap el is kap vagy kettőt, mert ugyebár szegények már menni is alig tudnak, de ezt már mintha említettem volna.

Remélem, hogy jó nálatok a koszt és adnak eleget, mert nagyon rossz manapság a legtöbb helyen a kiszolgálás. Komolyan mondom, hogy szólj ha valami nincs rendben, és én azonnal intézkedem. Egyébként a Gizike keresett a minap telefonon, de mondtam neki, hogy meghaltál, de amint hazajössz, azonnal visszahívod. Csak hümmögött a telefonba, ezért én raktam le előbb. Nem tudom mi lelhette hirtelen. Na de mindegy. Nekem csak az a fontos, hogy te jól érezd magad.

Képzeld, nem járok már a fiúkkal, védtelen hajléktalanokat veri. Na mit szólsz. Előbb – utóbb még sikerül megjavulnom. Most esténként kártyázok az új barátaimmal. Mindig megkínálnak cigivel, aminek olyan furcsa íze van, de amúgy nagyon jó és kellemes a hangulatom utána. Azt mondják, hogy külföldi dohány és, hogy nagyon drága, de mivel nagyon bírnak engem, még eddig egyszer sem fogadtak el tőlem pénzt érte. Mit szólsz? Nagyon jó fejek. Majd ha hazajössz, bemutatlak nekik mindenképp. Meg kell őket ismerned.

Képzeld, a nagy lányunknak van barátja. Kedves fickó. Állítólag porcukorral kereskedik, és úgy látom, hogy nagyon jól megy neki, mert egy vörös ferrarival jár, és ékszerekkel halmozza el a lányunkat. Mindig „Ember ne mérgelődj”- et játszanak, ha felmennek a szobába. Legalábbis a lányunk ezt mondta, amikor megkérdeztem tőle, miért kiabálnak és nyögdécselnek annyit. A hároméves kisfiunk meg villanyszerelő lesz. Mindig a konnektor körül matat. Nagyon aranyos. Minél hamarabb látnod kell, hogy megnőtt mióta elmentél.

Siess haza, már nagyon vár mindenki. Szerető férjed:


Béla


A levél szerzője: Libaszabadi György Béla

6 éve az állami fegyintézet lakója

Elítélve családirtásért.

Nincsenek megjegyzések: