2009. május 24., vasárnap

Ismét...

A bejegyzés címe azért "Ismét", mert úgy döntöttünk - megbeszéltem magammal -, hogy bizonyos időközönként keresgélni fogok a gépemben és ha valami érdekes dologra bukkanok, azt felteszem ide, hogy mindenki olvashassa, persze csak akkor, ha akarja. Szóval nem kötelező, de azért szeretném. És ha valaki vette a fáradságot, hogy elolvassa az én, saját magam készítette írást, az tegye meg, hogy meg is kommentálja azt. Kössz vazze! :)
A következő írásomhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy valamikor a 2002-es évben íródott egy kanapén fekve, körül belül 3 perc alatt. Fájt is a kezem, amikor befejeztem. Tehát tessék:

A pillanat halála

Várakozás és öntudatlanság. Őnkívületi állapot. Teljes lelki és testi egyensúlyvesztés. Pánikba esés. A gyomor és a szív ütemes mozgása a végtelenségig, érzékek nélkül, mégis fájdalmasan. Gyűlölet, szeretet és megbocsátás egyben. Bambaság.

Letargia.

Összehúzódott tüdő, és kegyetlen agytorna. Önmarcangolás. Véres vonalak. Vér kívánása és a nap gyűlölete egyben, melynek következménye a vámpírizmus. Bunkóság és csalódottság állapota. Lelki fájdalom. A szemek vérbe borulása.

Vágyódás a szerelem és a csók után. Az érzéki ajkak rabságába esés mámorának pillanata felér az örökkévalóság felével, és mindig csak a felével. Szárnyalás a szerelem varázsszőnyegén mesebeli tájakra rálátva. Ízlelni és hallani a szenvedélyekben gazdag levegőt. Látni a láthatatlant, és érzékelni a nemlétezőt.

Az értelmetlennek tűnő dolgok értelmét észrevenni, és megérteni azokat. Felkészülni a lehetetlen megoldására és kivitelezésére.

Letargia.

Melankólikus képzelgések sorozatos ismétlődése. A boldogság és az öröm keresése az örökkévalóság hullámzó tengerében.

...és végül a gondolatok és érzések annyira várt, de mégis hirtelen halála...

Nincsenek megjegyzések: