2009. június 30., kedd

Te is zsákban végzed

Mikor a férj hazaért, a barátja kocsiját látta a ház előtt. Valamivel hamarabb érkezett a munkából és csodálkozott is, hogy mit keres náluk a cimborája, mikor estére beszéltek meg találkozót. A feljáróra parkolt az autóval, megragadta aktatáskáját és kiszállt. Lassan elindult a ház felé, miközben az ismerős autót nézte.

Halkan nyitott ajtót és a konyhába ment. Furcsa hangokra lett figyelmes az emelet irányából. Letette a táskát az asztalra és óvatos léptekkel indult el a lépcsőn felfelé.

Ahogy a hálószoba felé közeledett, egyre erősebbé vált benne a gyanú, hogy a felesége megcsalja őt. Az ajtó előtt állva azon morfondírozott, benyisson-e. Nem volt erős akaratú ember, elég határozatlan személyiség hírében állt. Végül elhatározta magát és benyitott a szobába, de az ajtó nem nyílt ki. A hangok odabent elhalkultak.

A férfi fogta magát, leszaladt a nappaliba, elővette revolverét egy kis fa dobozból. Zavarodottságában és elkeseredettségében saját magát lőtte fejbe.

Nem sokkal később nejlonzsákban vitték el a hullaszállítók.

A szomszédok szerint két éve zavarodott meg, mikor munkából hazaérve vérbe fagyva találta meztelen feleségét a hálószobában.

6 megjegyzés:

kittiiii írta...

Erre kiráázott a hideg.

Sandi írta...

Az volt a cél... :)

Névtelen írta...

ez nagyon jÓ
dórimóri

Sandi írta...

Köszönöm... viszont azzal, amit ígértem, lesz egy kis gond, ugyanis a mentám megtetvesedett és vissza kellett vágnom az egyiket :(

Névtelen írta...

ójajj :) asszem egyszerűbb lesz épp' annyit vennem, amennyi a szörphöz kell, az életben tartással meg próbálkozom jövőre. bennem lehet a hiba, mert a bazsalikomom is éppen csak él. a gardéniáról leszáradnak a bimbók. ( vagy tegyem el őket az ablakból? )
csak a virágokkal van nyűg, Potyer Dönci nő és hízik :)

Sandi írta...

Nem tudom mi lehet a baj, de az enyémek is mind kidöglenek :(
Döncit meg csókoltatom :)